Sări la conţinut
Reclame

Sala de Conferinte – Maraton de rugăciune – 25 martie

21 martie 2012
    Am abandonat. Istoviţi de plâns, frustraţi de tăcerea Lui şi dezamăgiţi de noi înşine. Ne rugăm puţin şi renunţăm repede. Poate că aţi obosit să insistaţi pentru o anumită cauză sau poate nici nu aţi îndrăznit să-i cereţi lui Dumnezeu ceea ce vă doriţi. Situaţii sau atitudini schimbate, perspective noi, o viaţă trăită mai profund. Sau poate pe lista voastră scrie: prieteni bolnavi sau nemântuiţi, biserici adormite, relaţii rupte, depresii şi îngrijorări, dependenţe şi visuri spulberate … ne vom ruga pentru toate în această duminică. Vă aşteptăm alături de noi!

Duminică, 25 martie, între orele 9:30 şi 19:30 vă chemăm la 10 ore de rugăciune, în Sala Cireşarii din Beiuş. Cei care nu puteţi veni aveţi la dispoziţie suport online- adresa de e-mail head.office@ciresarii.ro (începând de astăzi)sau ID messenger ciresariitv (valabil numai în data de 25 martie). Aici puteţi trimite cauzele pentru care vreţi să mijlocim în rugăciune.

În intervalul 15.00-17.00 (ora României) cauzele transmise pe aceste două canale vor rula pe videoproiector şi, împreună cu Biserica şi cei care ne urmăresc pe Cireşarii TV, le vom aduce înaintea Domnului, motivaţi de Cuvântul lui Dumnezeu care spune: „Vă mai spun iarăşi că, dacă doi dintre voi se învoiesc pe pământ să ceară un lucru oarecare, le va fi dat de Tatăl Meu care este în ceruri” – Matei 18:19

Ne rugăm ca Dumnezeu să binecuvânteze timpul de părtăşie şi să răspundă punctual fiecăruia.

Vom transmite pe Cireşarii TV.

Reclame
No comments yet

Comenteaza

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: